Opbevaringskasser

Med praktiske opbevaringskasser bliver det meget nemmere for dig at få styr på dit hjem. Du kan gemme et utal af forskellige former for ting i kasserne, og de kan for eksempel gøre det langt nemmere for dig at rydde hurtigt op i dit hjem og efterfølgende finde frem til de genstande, som du skal bruge..
Ja her på siden kan du købe billige og fine opbevaringskasser, som er flotte og nogle er vandtætte. Og mange findes i træ/ genbrugstræ. Og så kan mange af modellerne selvfølgelig bruges til legetøj.

Kasser til opbevaring

Hvis man tager en bedroller og tager hjulene af, ja så har man en opbevaringskasse, og hvem synes ikke at opbevaringskasser er yderst praktiske?
Hvis man vælger en løsning, hvor man bruger plastikkasser, der kan stables, kan man have rigtig mange ting på meget lidt plads. Dette giver mulighed for at maksimere sin opbevaring på den trange plads optimalt.

Der er opbevaringskasser der kan tåle frost og varme så de kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Det kunne f.eks. være til madvarer i et fryserum. Og når de så skal vaskes findes der nogle kasser der kan klare op til 120 graders varme. Og i forhold til kulde findes der modeller der kan klare ned til -40 grader. Så mulighederne er mange med sådanne opbevaringskasser..

 • Kasser i træ

  Der findes også nogle rigtige smarte opbevaringskasser i træ som dem du ser på linket herunder. Og de kan bruges til opbevaring af alt det, som er lidt mere rustik. Hvor man ikke behøver at have fløjlshandskerne på når kasserne skal pakkes. Det kan være at disse trækasser er lavet af genbrugstræ, som f.eks. kan anvendes til blomsterkasser. Hermed/På den måde får man noget der er smart og anderledes, når man skal vise sit smarte hjem frem for venner og gæster. Du kan se et udvalg af sådanne genbrugs opbevaringskasser herunder.

 • Opbevaring til legetøj

  Alle børnefamilier kender det. Hele gulvet flyder i legetøj, og man mangler reol plads til at få det hele ryddet op, så det ser pænt ud til gæsterne kommer.

  Men det er der gudskelov råd for, da man netop har muligheden for at købe nogle praktiske og smarte opbevaringskasser til legetøj. Heri man så kan placere legetøjet, bamserne, dukkerne og alt det andet man også gerne lige vil have væk fra gulvet.

  Man kan også købe nogle praktiske børnereoler som disse her, til opbevaring af legetøjskasser som f.eks. disse her. På denne måde kan man, på en god og overskuelig måde, få styr på al legetøjet på både pige og drenge værelset.

 • Skoopbevaring

  Alle ved at de fleste kvinder/ damer har rigtig mange sko. Måske har de så mange, at det kan være rigtig svært at få plads til dem, hvis man ikke bor i et stort palads. Her kommer skoopbevarings kasser ind i billedet.

  Det er rigtig smart og meget praktisk at købe nogle af disse opbevaringskasser til sko. Man kan enten vælge at købe nogle med hjul på og rulle dem ind under sengen, eller, hvis man har RIGTIG mange sko, vælge at købe nogen, der nemt kan stables i store højder. Fordi de er gennemsigtige, er det nemt at finde sine yndlingssko frem når man skal til stor fest, konfirmation eller bryllup.

 • Tøjopbevaring

  Hvem kender ikke det, når julen er overstået; så er maven vokset lidt og bukserne eller skjorten kan ikke knappes. Store optimister, som mange af os jo er, ja, så gemmer vi da tøjet, til vi lige får smidt nogle kg.
  For at man ikke skal fylde sit klædeskab om med tøj, man ikke kan passe mere, så kan man finde nogle opbevaringskasser i plast og med låg, til at gemme alt det tøj, der er blevet for småt. Opbevaringskasserne kan gemmes i skabet, garagen eller måske på loftet, og på den måde er det nemt at finde frem, den dag man får smidt de ekstra kg, og man igen kan passe tøjet. Hvis den dag aldrig kommer, så er det rigtig nemt at finde en stor affaldspose,  hvor man nemt og enkelt kan tømme plast beholdernes indhold ned i og køre det på genbrugspladsen. Et godt bud på kasser til tøjopbevaring kan være dem du ser på linket herunder.

 • Opbevarings kasser i læder

 • Vasketøjskurv

  Alle kender vasketøjskurven. For lige præcis sådan en opbevarings “boks” har vi alle sammen. Her smider vi vores snavsede tøj i, til vi får tid til at vaske det. Måske er man heldig at ens mor, kæreste eller kone gør det for én.
  Disse vasketøjskurve fås i alle farver og former, men tit er man på udkig efter noget bestemt. Denne vasketøjskurv skal måske passe perfekt ind i ens soveværelse, eller hvis det er en teenager, så er det selvfølgelig også rigtig vigtigt for hende eller ham, at det er præcis den de ønsker sig, som veninderne eller vennerne måske også har.

Opbevaringskasser er en superpraktisk løsning for dig til at få styr på dine ting. Lige meget om det er tøj, sko, legetøj og meget andet, kan det nemt samles i en opbevaringskasse. Når du har opdelt dine opbevaringskasser i forskellige kategorier, kan du hurtigt finde frem til det, som du skal bruge.

Du kan få opbevaringskasser i mange forskellige design, opbygninger og materialer. Det gør det nemt at finde en opbevaringskasse, der både passer præcist ind i indretningen i din bolig eller virksomhed, og passer til det, du skal opbevare.

Tre fordele ved opbevaringskasser:

 • Få styr på dine ting
 • Få gemt rodet væk
 • Fås vandtætte

Den største fordel ved opbevaringskasser er selvfølgelig, at de hjælper dig til at holde styr på dine ting. Du kan sortere dem i flere kasser og dermed nemt overskue, hvilken kasse du skal tage, når du skal bruge dem. Det kan være tøj, sko, hobbyartikler, børnenes legetøj, ledninger og en lang række andre former for genstande.

Mange bruger også opbevaringskasserne som en nem form for oprydning. Hvis børnenes legetøj ligger og flyder på hele stuegulvet en halv time før, gæsterne kommer, kan du hurtigt smide det op i en opbevaringskasse, der kan stå i reolen. Dermed kommer dit hjem til at se langt mere ryddeligt ud. Når børnene skal bruge legetøjet, kan de tage det i opbevaringskassen.

Skal du opbevare noget i dit skur, på loftet eller i kælderen, skal opbevaringskasserne kunne klare nogle andre forhold, end hvis du opbevarer genstandene inde i huset. I kælderen kan der for eksempel komme oversvømmelse, mens der på loftet og i skuret kan være meget svingende temperaturer. Du kan få opbevaringskasser, der er vandtætte, og som passer til større udsving i temperaturen.

Det skal du tænke over, når du køber opbevaringskasser

Når du køber opbevaringskasser, er der en lang række forskellige detaljer, som du bør tænke over. Det er først og fremmest, hvad der skal være i kasserne. Det er afgørende for, hvordan kasserne skal være udformet.

Leder du efter opbevaringskasser til legetøj som f.eks. LEGO, er det en god ide, at det er kasser, som børnene nemt selv kan åbne og lukke. Dermed kan de nemmere selv finde legetøjet frem. Er det derimod børnenes tegninger, der skal være i kasserne, er det en god ide, at vælge en opbevaringskasse med låg. Dermed er tegningerne bedre beskyttet.

Du bør selvfølgelig også tænke over, hvilken form for materiale kasserne skal være fremstillet i. Det kommer også helt an på, hvor de skal stå henne. Hvis du vil bruge kasserne i stuen, køkkenet eller soveværelset, kan det være rart med flotte opbevaringskasser i træ, stof eller et lignende pænt materiale. Skal kasserne stå i kælderen, bryggerset eller på loftet, betyder udseendet knap så meget, og du kan derfor vælge opbevaringskasser i neutral plast.

Nogle opbevaringskasser er fremstillet til at kunne stå udendørs eller er vandtætte. Står kasserne et sted, hvor temperaturen svinger meget, eller hvor der er risiko for, at de bliver våde, er det vigtigt, at du sørger for at tage hensyn til det, når du vælger kasser.

Opbevaringskasser med flere rum

Har du brug for at opbevare mange mindre genstande, er det oplagt for dig, at du vælger opbevaringskasser med mange mindre rum. Det er med til at gøre, at du nemmere kan få sorteret de forskellige dele og dermed holde styr på dem.

Det er for eksempel smart, hvis du skal opbevare tøj eller sko i kasserne. Med de individuelt opdelte rum kan du have forskellige former for tøj i hvert rum for eksempel huer i et, vanter i et andet og halstørklæder i et tredje. Er det sko, du skal opbevare, kan du sørge for, at skoene kommer til at ligge sammen parvis. Det gør det nemmere for dig at have finde begge to, når du skal bruge dem.

Smarte indretningsløsninger med opbevaringskasser

Du kan bruge opbevaringskasserne på en lang række forskellige måder, når du skal indrette din bolig. Du kan for eksempel have dem stående i en reol i stuen, soveværelset eller børneværelset. Der kan du vælge nogle flotte kasser, der er med til at give et hyggeligt og personligt præg til rummet.

Skal du have kasserne stående i kælderen, behøver du i mange tilfælde slet ikke en reol til dem. I stedet kan du vælge opbevaringskasser, der kan stables ovenpå hinanden. Det er praktisk for dig, da du så ikke er nødt til at have en reol, hvilket gør det nemmere for dig at placere kasserne, hvor det passer dig. Det skal dog være genstande, du ikke bruger så ofte, der er i den slags kasser, da det jo kommer til at være lidt mere besværligt at få fat på dem.

Har du en høj seng, kan du gemme opbevaringskasserne under den. Opbevaringskasser giver dig ofte mulighed for at gemme nogle større genstande end en bedroller. Har du brug for at opbevare nogle større genstande under sengen, er det derfor en mulighed. Bedrollere er dog generelt utroligt praktiske, da de har hjul på og derfor er nemmere at køre ind og ud under sengen.

Find stort udvalg af opbevaringskasser gennem bedroller.dk

Her på bedroller.dk kan du få overblik over de mange forskellige former for opbevaringskasser, der findes på markedet. Vi samarbejder med en række forhandlere, der tilbyder et stort udvalg af kasser.

Så hvis du finder lige præcis den opbevaringskasse i oversigten herover eller herunder, som passer til dit behov, sender vi dig videre direkte til forhandleren. Så kan du hurtigt får bestilt og leveret din opbevaringskasse.

Rul op eller ned på siden, og gå på jagt i det store udvalg af opbevaringskasser og bestil i dag!

Opbevaringskasser i rustik træ samt genbrugstræ

Herunder ser du en masse fine opbevaringskasser i træ og mange af dem er lavet i genbrugstræ. I et meget flot og rustik look. Der ville kunne passe ind rigtig mange steder i hjemmet eller i haven.